latinica  ћирилица
02/03/2024 |  14:39 ⇒ 19:45 | Autor: RTRS

Dodik: Željka Cvijanović - dokazani patriota koji uvijek brani isključivo interese Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović dokazani patriota, koji u svakom nastupu brani i zastupa isključivo interese Republike Srpske.
Željka Cvijanović i Milorad Dodik - Foto: RTRS
Željka Cvijanović i Milorad DodikFoto: RTRS

- Takav je bio i njen nastup na panelu na Diplomatskom forumu u Antaliji i u potpunosti podržavam njene stavove - objavio je Dodik na društvenoj mreži Tik-Tok, na kojem je Cvijanović istakla da političari u BiH treba da se bave oni stvarima oko kojih se slažu.

Cvijanović je ovo odgovorila nakon konstatacije na panelu da "rukovodstvo Republike Srpske ima tradicionalno dobre odnose sa Rusijom i da ne izgleda kao da će se to promijeniti", te postavljeno pitanje kako će biti usklađeni ti odnosi i napredak na putu ka EU.

@mile_dodik Željka Cvijanović je dokazani patriota i u svakom nastupu brani i zastupa isključivo interese Republike Srpske. Takav je bio i njen nastup na panelu na Diplomatskom forumu u Antaliji i u potpunosti podržavam njene stavove.#republikasrpska #turkey #fyp ♬ original sound - mile_dodik

Dodik i Cvijanović su u Antaliji od četvrtka, 29. februara, gdje su imali niz bilateralnih sastanaka.