latinica  ћирилица
13/03/2024 |  15:52 ⇒ 15:54 | Autor: RTRS

Karan i Kostrešević posjetili Vukosavlje, Brod i Derventu

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan i direktor policije Republike Srpske Siniša Kostrešević zajedno sa načelnikom Policijske uprave Doboj Slobodanom Radinkovićem posjetili su danas Stanično odjeljenje policije Vukosavlje i policijske stanice Brod i Derventa.
Karan i Kostrešević u Derventi - Foto: Ustupljena fotografija
Karan i Kostrešević u DerventiFoto: Ustupljena fotografija

Prilikom ove posjete razgovarali su sa komandirima policijskih stanica Modriča, Brod, Derventa i Staničnog odjeljenja policije Vukosavlje o stanju bezbjednosti na područjima koje operativno pokrivaju i isto je ocijenjeno zadovoljavajućim.

- Ovom prilikom ministar i direktor su upoznati sa kadrovskom popunjenošću ovih stanica koje su značajno zanovljene mladim kadrovima sa policijske akademije, kao i o materijalno tehničkoj opremljenosti - saopšteno je iz MUP-a.

Posjeta je iskorištena da se Karan i Kostrešević sastanu i sa načelnikom opštine Vukosavlje prilikom čega je saradnja policije i lokalne zajednice ocijenjena kao dobra.

Ove posjete su organizovane sa ciljem sagledavanja stanja na terenu i upoznavanja sa problemima sa kojima se suočavaju policijski službenici u svom radu.