latinica  ћирилица
18/03/2024 |  11:16 ⇒ 11:17 | Autor: RTRS

U Tesliću oduzeta opojna droga, jedno lice lišeno slobode

Službenici Policijske stanice Teslić, 16. marta ove godine lišili su slobode lice inicijala Ј.K. sa područja ove opštine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga", saopštili su iz Policijske uprave Doboj.
Opojna droga - Foto: Ustupljena fotografija
Opojna drogaFoto: Ustupljena fotografija

- Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka policijski službenici su izvršili kontrolu putničkog automobila marke "Ford" koje je bilo zaustavljeno pored lokalnog puta na području opštine Teslić, a u kome se na mjestu vozača nalazilo lice inicijala Ј.K. Prilikom kontrole kod navedenog lica je pronađeno i oduzeto dva paketića sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "marihuana", jedan paketić sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "spid" i  jedna metalna drobilica i drugi predmeti koji su namijenjeni za konzumiranje opojne droge - navodi se u saopštenju.

- Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu - dodaje se u saopštenju iz Policijske uprave Doboj.