latinica  ћирилица
29/03/2024 |  20:14 ⇒ 21:28 | Autor: RTRS

Manifestacija "Izbor najuspješnijih u privredi Srpske" (FOTO)

u Banjaluci je u toku manifestacija "Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske" za 2023. godinu, s ciljem afirmacije i promocije uspješnih privrednih društava i privrednika.
Izbor najuspješnijih u privredi - Foto: RTRS
Izbor najuspješnijih u privrediFoto: RTRS

Predsjednik Privredne komore Republike Srpske Pero Ćorić izjavio je da je uprkos svim teškoćama i izazovima mnogo domaćih privrednih društava prošle godine postiglo odlične rezultate, što je ohrabrujući podatak.

- Dokazali smo se i kao pouzdan partner u kreiranju povoljnih uslova poslovanja prvenstvenom prema Vladi Republike Srpske, jer smatramo da je samo međusobno razumijevanje temelj na kojem možemo graditi buduća sistemska rješenja u funkciji daljeg razvoja privrede - rekao je Ćorić.

 

Manifestaciju organizuje Privredna komora Republike Srpske.

Prenos manifestacije "Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske", možete da gledate na našem programu i portalu.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je proglašenja najboljih privrednika na neki način uvijek prestiž i privilegija, kao i da sve to mnogo znači kada je riječ o takmičarskom duhu među njima.

- Sve to je inspiracija i ostalim privrednicima da se ubuduće potrude u svom radu - rekao je Višković prije početka manifestacije.

Skupu prisustvuju Višković, ministri u Vladi, predsjednik Privredne komore Srpske Pero Ćorić i brojne zvanice iz javnog, društvenog, privrednog i političkog života.