latinica  ћирилица
02/04/2024 |  13:46 ⇒ 13:48 | Autor: RTRS

Marinović pred meč sa Širokim Brijegom: Čeka nas teška i neizvjesna utakmica

Fudbalere banjalučkog Borca sutra očekuje prvi polufinalni meč u Kupu BiH.
Vinko Marinović - Foto: RTRS
Vinko MarinovićFoto: RTRS

Ekipi iz Platonove ulice slijedi gostovanje Širokom Brijegu.

Utakmica se igra na stadionu "Bare" u Čitluku sa početkom od 15 časova i 30 minuta.

Vinko Marinović, šef stručnog štaba Borca istakao je u najavi meča da njegovu ekipu očekuje teška i neizvjesna utakmica.

- Dolazi nam polufinale Kupa BiH. Ulazimo u samu završnicu borbe za trofej, sam značaj dovoljno govori o utakmici. Igramo protiv ekipe koja je u dosadašnjem dijelu pokazala jednu stabilnost, samim tim i kvalitet s obzirom da su i oni u polufinalu Kupa. Sigurno je da nas čeka teška i neizvjesna utakmica i ono što i ja očekujem jeste da se u ovoj prvoj utakmici neće riješiti pitanje finaliste. Imamo dvije utakmice i naravno da u ovoj prvoj idemo da napravimo što bolji rezultat za revanš - rekao je Marinović.

Komentarišući najveće opasnosti po njegovu ekipu, Marinović je istakao brzinu u napadu Širokog Brijega.

- Široki u odnosu na prošlu sezonu izgleda dosta bolje, ekipa su koja ima dosta kvalitetnih igrača, pogotovo imaju dobru brzinu u fazi napada. Tu moramo da obratimo dosta pažnje. Vidjećemo s obzirom na to da se utakmica igra u Čitluku i na stanje terena, ali jednostavno imaju tu brzinu u napadu tako da tu moramo biti oprezni i probati da budemo što kompaktniji i konkretniji - ističe Marinović.

U drugom polufinalu sastaju se dobojska Sloga i Zrinjski, a prvi meč igra se sutra od 18.00 časova na stadionu "Dr Milan Јelić" u Modriči.

Revanš utakmice na programu su 17. aprila.