latinica  ћирилица
07/04/2024 |  17:39 ⇒ 19:47 | Autor: RTRS

"Pobjeda Šobota na izborima značila bi ispisivanje nove istorije Banjaluke" (VIDEO)

Mi ćemo učiniti sve da pobjeda načelnika Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Nikole Šobota, kao gradonačelnika Banjaluke bude neupitna, a sa njim na tom mjestu će početi nova istorija Banjaluke, istakao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.
Milorad Dodik - Foto: RTRS
Milorad DodikFoto: RTRS

- Ovo je prva zvanična nominacija predstavljanja kandidata za lokalne izbore. Nama je čast i zahvalnost doktoru, što je prihvatio ovu kandidaturu, čovjek koji je sve svoje stručne, akademske faze prošao, koji se pokazao veoma operativnim. Uspostavljanjem nečega, čega u Banjaluci nikada nije bilo, a to je kardiohirurgija u Banjaluci, je dokazao svoje uspješno rukkovodstvo. Uvjeren sam da će on veom posvećeno, svojoj Banjaluci, vratiti najbolje što može da učini kao gradonačelnik - istakao je Dodik.

Naveo je da je Srpska ponosna na kardiohirurgiju koju vodi doktor Šobot.

Šobot ima apsolutnu podršku, a mi ćemo učiniti sve da njegova pobjeda kao gradonačelnika Banjaluke bude neupitna. Sa njim na tom mjestu će početi nova istorija Banjaluke. Republika Srpska je ponosna na kardiohirurgiju koju vodi Šobot, koji ima apsolutnu podršku - dodaje Dodik.

Јednoglasnom odlukom Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, za gradonačelnika je izabrana nestranačka ličnost, doktor Nikola Šobot, čime je SNSD pokazala da je otvorena za stručne, sposobne i školovane ljude, kojima je opšti interes iznad ličnog, rekao je predsjednik Gradskog odbora stranke Banjaluka Vlado Đajić na konferenciji za medije.

Podsjećamo, na sjednici Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, odlučeno je da je kandidat je SNSD-a za gradonačelika Banjaluke Nikola Šobot.