latinica  ћирилица
08/04/2024 |  09:00 ⇒ 09:00 | Autor: ATV

Amidžić o kandidaturi Šobota: Banjalučani zaslužuju predanog čovjeka

Nikola Šobot ima moje veliko uvažavanje zbog onoga što je do sada učinio u svojoj profesionalnoj karijeri, ali i zbog spremnosti da preuzme odgovornost u uslovima kada su gotovo svi procesi i standardi u funkcionisanju grada narušeni, rekao je Srđan Amidžić, generalni sekretar SNSD-a.
Srđan Amidžić - Foto: RTRS
Srđan AmidžićFoto: RTRS

On ističe da se radi o obrazovanom, vrijednom, mladom čovjeku koji je porodično i profesionalno ostvaren, nestranačka ličnost i koji je svojim dosadašnjim radom zaslužio da SNSD u punom kapacitetu upravo njemu da podršku do pobjede.

- Banjaluka zaslužuje jednog Nikolu, Banjalučani zaslužuju jednog takvog predanog čovjeka koji je čitav život posvetio da pomaže drugima. U konačnici, taj čovjek hrabro ulazi u bitku za život, kao ljekar, a da je sposoban lider jasno govori način na koji vodi kardiohirurgiju na UKC Republike Srpske. Srećno Nikola, idemo snažno naprijed - poručio je Amidžić.

Doktor Nikola Šobot juče je ispred SNSD predstavljen kao kandidat za gradonačelnika Banjaluke na predstojećim lokalnim izborima. Odluka je saopštena juče nakon sjednice Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.