latinica  ћирилица
08/04/2024 |  14:40 | Autor: RTRS

Dan otvorenih vrata u Kozarskoj Dubici; Približiti najmlađima rad policije (FOTO)

U okviru aktivnosti koje se realizuju povodom obilježavanja 4. aprila Dana policije Republike Srpske, službenici Policijske stanice Kozarska Dubica organizovali su danas Dan otvorenih vrata za učenike prvog razreda Osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić" iz ove opštine.
Dan otvorenih vrata u Kozarskoj Dubici - Foto: RTRS
Dan otvorenih vrata u Kozarskoj DubiciFoto: RTRS

- Prezentacijom materijalno-tehničkih sredstava, opreme i vozila koja se svakodnevno koriste prilikom izvršavanja policijskih poslova, našim najmlađim sugrađanima ukazano je na značaj policijskog posla u zaštiti života građana i imovine. Kroz obilazak službenih prostorija i druženje sa policijskim službenicima imali su priliku da vide da je policija uvijek u službi građana i da u slučaju bilo kakve opasnosti treba da pozovu besplatan broj telefona 122 - navodi se u saopštenju Policijske uprave Prijedor.

Dan otvorenih vrata u Kozarskoj Dubici (Foto: RTRS)

- Dan otvorenih vrata i druženje sa policijom samo je jedan od načina da se djeci približi rad policije, naglašavajući da je policija u službi građana i da je prioritetan zadatak policijskog službenika zaštita života svakog građanina i imovine - dodaje se u saopštenju.