latinica  ћирилица
08/04/2024 |  16:15 ⇒ 20:18 | Autor: RTRS

Cvijanović-Brnabić: Srbija će nastaviti da razvija neraskidive veze sa Srpskom (FOTO/VIDEO)

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sastala se u Beogradu sa predsjednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić, gdje su konstatovali da su mir i stabilnost ključni za dalji napredak Srbije i Republike Srpske i da će Beograd nastaviti da podržava Banjaluku i razvija neraskidive veze koje, neće narušiti nikakvi pritisci, ni spoljni, niti unutrašnji.
Željka Cvijanović i Ana Brnabić - Foto: Ustupljena fotografija
Željka Cvijanović i Ana BrnabićFoto: Ustupljena fotografija

- Pred Srbijom i Republikom Srpskom je mnogo izazova, ali uvjerena sam da ćemo ih mudrošću, slogom i zajedničkim snagama uspješno prevazići - istakla je Cvijanovićeva, te dodala da je uvjerena da će Brnabićeva funkciju predsjednice Narodne skupštine obavljati posvećeno, odgovorno i uspješno, na isti onaj način na koji je sve ove godine vodila Vladu Srbije.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Brnabićeva je dodala da ne treba dozvoliti bilo kakve dalje podjele među srpskim narodom.

- Današnji susret je dobra prilika da razgovaramo o svim izazovima sa kojima se suočava naš narod i svemu što nas čeka u narednom periodu, kao i o načinima na koje ćemo na sve to odgovoriti. Mir i stabilnost su ključni za naš dalji napredak, čemu ćemo svakako težiti - navela je Brnabićeva na svom Instagram nalogu.

      View this post on Instagram

A post shared by Prime Minister Ana Brnabić (@anabrnabic)