latinica  ћирилица
08/04/2024 |  18:34 ⇒ 19:05 | Autor: RTRS

Vjekoslav Maksimović predsjednik OO Ujedinjene Srpske Han Pijesak (VIDEO)

Vjekoslav Maksimović izabran je danas za predsjednika Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Han Pijesak.
Ujedinjena Srpska - Han Pijesak - Foto: RTRS
Ujedinjena Srpska - Han PijesakFoto: RTRS

Izbornoj skupštini Opštinskog odbora prethodila je sjednica Regionalnog odbora Ujedinjene Srpske Izborne jedinice osam, kojoj je prisustvovao i predsjednik stranke Nenad Stevandić.

Stevandić je rekao novinarima na Han Pijesku da ova stranka za sada ima osam-devet sigurnih kandidata za načelnike na predstojećim izborima.

On je rekao da će odbori Ujedinjene Srpske dobiti slobodu da sami prave prave koalicije, liste i da predlažu kandidate.

- Nadamo se još boljem uspjehu nego na prethodnim izborima. Takođe centralna politika u koaliciji u Republici Srpskoj i na nivou BiH nema pukotina. Odolijevamo svim napadima i ne popuštamo ni za milimetar što se tiče interesa Srpske - rekao je Stevandić.

On je istakao da je Ujedinjena Srpska, kao organizovana partija čvrste ideologije i organizacije u svakoj opštini, jedan od nezaobilaznih faktora.

Stevandić je rekao da je predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske na Han Pijesku jedan od agilnijih ljudi u partiji.

Maksimović je rekao da je prioritet ovog odbora da radi u interesu porodica poginulih boraca, ratnih vojnih invalida i demobilisanih boraca.

On je istakao da se na Han Pijesku akcenat treba staviti na razvoj turizma imajući u vidu činjenicu da je Vlada Republike Srpske i zvanično proglasila opštinu Han Pijesak vazdušnom banjom.

Maksimović je dodao da Opštinski odbor Ujedinjene Srpske ima dobru saradnju sa načelnikom opštine, kao i sa Opštinskim odborom SNSD-a.