latinica  ћирилица
09/04/2024 |  13:12 ⇒ 13:19 | Autor: RTRS

Stevandić ugostio učenike Ekonomske škole iz Doboja (FOTO)

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić ugostio je danas u Banjaluci učenike trećeg i četvrtog razreda Ekonomske škole iz Doboja i tom prilikom upoznao ih sa radom i nadležnostima Narodne skupštine, te je odgovarao na njihova pitanja.
NSRS - Ekonomska škola - Foto: Ustupljena fotografija
NSRS - Ekonomska školaFoto: Ustupljena fotografija

U razgovoru sa učenicima, Stevandić je istakao važnost da mladi ljudi steknu utisak da Narodna skupština Republike Srpske nije nedodirljiva institucija. On je izrazio uvjerenje da će mnogi od prisutnih učenika jednog dana postati narodni poslanici.

Foto: Ustupljena fotografija

Tijana Vasiljević Stokić, direktor Ekonomske škole zahvalila se Stevandiću na gostoprimstvu i dodala je da jedan od ciljeva ove posjete da djeca spoznaju i zavole institucije Republike Srpske.

- Nadam se da će d‌jeca iz ove posjete bolje spoznati institucije Srpske i shvatiti da je život lijep i u Republici Srpskoj te da će u njoj ostati - rekla je Vasiljević Stokić.

Foto: Ustupljena fotografija

Učenica Kristina Savić, istakla je da je ovakva posjeta velika čast, te da su učenici zahvalni na prilici da prodube svoje znanje i interesovanje o našim institucijama.