latinica  ћирилица
09/04/2024 |  18:11 ⇒ 18:25 | Autor: SRNA

Zeljković: Projekti realizovani uz dobru saradnju sa Gradskom upravom

Predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Vico Zeljković rekao je da očekuje da će za mjesec dana biti završeno postavljanje terena sa vještačkom travom u Trebinju, a potom isto to slijedi u Foči i Nevesinju.
Trebinje - Skupština - Žarko Laketa - Foto: SRNA
Trebinje - Skupština - Žarko LaketaFoto: SRNA

- Akcent našeg rada u prethodne četiri godine bila je infrastruktura, a plodovi tog rada sada će biti vidljivi - rekao je Zeljković novinarima u Trebinju, nakon sjednice Skupštine Područnog fudbalskog saveza.

On je istakao da su sa Područnim fudbalskim savezom Trebinje učinili mnogo za fudbal u ovom gradu i Hercegovini, ocijenivši da je pozitivno to što u Trebinju postoji i ženski Fudbalski klub "Leotar".

Zeljković je ukazao na dobru saradnju sa gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem i Gradskom upravom, istakavši da su zajedno uspjeli da realizuju projekat na stadionu Fudbalskog kluba "Leotar", gdje je u toku postavljanje reflektora.

Ćurić se zahvalio Zeljkoviću i njegovim saradnicima jer podržavaju grad Trebinje i hercegovačku regiju kada je riječ o izgradnji sportske infrastrukture.

Prema njegovim riječima, sve što je obećano je urađeno ili je u toku realizacija.

- Rezultat ulaganja u sportsku infrastukturu je to što se u Trebinju oko 2.000 djece do 18 godina bavi sportom. Privode se kraju postavljanju reflektora na stadionu `Police`, a u narednih mjesec dana očekuje se i završetak radova na pomoćnom fudbalskom terenu sa vještačkom podlogom - rekao je Ćurić.

On je rekao da je ponosan na rezultate svih sportskih klubova u gradu, napominjući da je cilj da što više sportista i klubova dolaze na pripreme u Trebinje.

Žarko Laketa reizabran je danas za predsjednika Područnog fudbalskog saveza Trebinje.

- Ono što smo do sada radili nastavićemo i u naredne četiri godine, uz podršku predsjednika Fudbalskog saveza Srpske, grada Trebinja i svih hercegovačkih opština - rekao je Laketa.