latinica  ћирилица
10/04/2024 |  14:19 ⇒ 17:14 | Autor: RTRS

Nešić: Da li je opoziciji relevantnija Narodna skupština ili nelegalni Šmit (VIDEO)

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić rekao je da su nevjerovatne izjave počasnog predsjednika PDP-a Mladena Ivanića, koji, kako kaže, nastavlja podaničku politiku, koju je zastupao i dok je bio član Predsjedništva BiH.
Nenad Nešić - Foto: RTRS
Nenad NešićFoto: RTRS

- Ne mogu da vjerujem da je gospodin Ivanić izdajnik, ali očigledno da jeste. Nastavlja svoju izdajničku i podaničku politiku, koju je zastupao i dok je bio član Predsjedništva BiH. Sramota me njegove izjave. Ivanić sada jedino može da se povuče iz politike, da kako se kaže "objesi kopačke o klin" - istakao je Nešić za RTRS. 

Kaže da se postavlja pitanje da li je opoziciji relevantnija Narodna skupština Srpske, ili nelegalni, nelegitimni turista, zvani Kristijan Šmit?

- Da li oni postupaju po odlukama NSRS ili Šmita? Vrijeme je da objasne javnosti, a ne da nama glume i drže predavanja. Takođe, treba da odgovore jesu li uz nas u ovim kriznim trenutcima, uz srpski narod, Republiku Srpsku ili Kristijana Šmita - pita Nešić.

Podsjećamo, počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić rekao je da opozicija ne bi trebalo da učestvuje na izborima ukoliko se usvoji izborni zakon Republike Srpske koji će biti pod kontrolom Republičke izborne komisije.