latinica  ћирилица
18/04/2024 |  12:00 ⇒ 12:00 | Autor: SRNA

Šulić: Poručićemo svijetu da je Srpska slobodna i ponosna zemlja

Miting "Srpska te zove", koji će danas biti održan u Banjaluci, poruka je Republike Srpske cijelom svijetu da je Srpska slobodna i ponosna zemlja, koja se nikada nije povlačila pred silom i nametanjima, pa to neće učiniti ni ovog puta, rekao je član Glavnog odbora SNSD-a Denis Šulić.
Denis Šulić - Foto: RTRS
Denis ŠulićFoto: RTRS

- Danas ćemo poslati poruku jedinstva, poruku mira, poruku da nikome nećemo oduzimati ništa, ali da nećemo drugima dozvoliti da uzimaju i gaze naše - rekao je Šulić za Srnu.

On je poručio da će sa skupa biti poslata poruka da su nametanja, intervencionizam i samovolja bjelosvjetskih moćnika neprihvatljivi i da će srpski narod sam odlučivati o svojoj sudbini, poštujući demokratske principe.

- Sa Trga Krajine ćemo, vjerujem, poslati i poruku jedinstva, pokazujući da smo spremni da po strani ostavimo političke razlike, i stanemo rame uz rame u borbi za zaštitu nacionalnih i državnih pitanja - istakao je Šulić.

Šulić je naglasio da je Republika Srpska slobodna i snažna, i da se neće nikada i nikome povlačiti.

Danas će na Trgu Krajine u Banjaluci biti održan veliki miting pod nazivom "Srpska te zove" sa kojeg će biti poručeno da Republiku Srpsku i srpski narod niko ne može i neće poniziti, ma gdje i kakve odluke donosili.