latinica  ћирилица
18/04/2024 |  14:50 ⇒ 14:57 | Autor: RTRS

Stevandić uputio srdačnu čestitku povodom 32 godine postojanja i rada RTRS-a

U ime Narodne skupštine Republike Srpske, kao osnivača Јavnog TV servisa Republike Srpske i u svoje ime, Vama, urednicima, novinarima, snimateljima i svim zaposlenim upućujem srdačnu čestitku povodom 32 godine postojanja i rada Radio-televizije Republike Srpske, sa željom da nastavite sa uspješnim radom i profesionalnim i objektivnim informisanjem javnosti, ističe se u čestitiki predsjednika Narodne skupštine Nenad Stevadić.
Nenad Stevandić - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Nenad StevandićFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Izražavam Vam duboku zahvalnost zbog objektivnog i pravovremenog informisanja javnosti o svim važnim političkim, ekonomskim, društvenim, sportskim, naučnim i kulturnim događajima u Republici Srpskoj, regionu i svijetu, poštujući najviše novinarske i etičke standarde - ističe se u čestitki Stevandića.

Stevandić navodi, da je RTRS prateći razvoj Republike Srpske i njenih najvažnijih institucija u protekle 32 godine izrasla u savremenu i uticajnu medijsku kuću i da nam na tome čestitam.

- Želim Vam da ostanete jedan od najvažnijih medijskih stubova Republike Srpske i u budućnosti, te da sačuvate stečeni ugled i povjerenje javnosti - dodaje se u čestitki.