latinica  ћирилица
19/04/2024 |  07:05 ⇒ 07:11 | Autor: sputniknews.com

Lebron progovorio o susretu sa Јokićem: "Biće teško – imaju MVP igrača"

Prvi protivnici Nikole Јokića i Denver Nagetsa u plej-ofu biće Los Anđeles Lejkersi, a Lebron DŽejms, prva zvijezda tog tima, svjestan je da će mu biti teško da se izbori sa srpskim asom.
Nikola Јokić i LeBron DŽejms (Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT) -
Nikola Јokić i LeBron DŽejms (Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT)

Prošle sezone Denver je Lejkerse pobijedio u finalu i zbog toga Lebron zna da sada moraju ozbiljno da se pripreme, pogotovo zbog toga što nisu lako stigli do plej-ofa.

- Oni su branioci titule, razumemo koliko je će biti težak duel protiv njih. Biće to teška serija za nas, a mi ćemo da pokušamo da otežamo njima. Dobili smo priliku da odmorimo, a onda se vratimo u priču i spremimo se za ovu seriju prvog kola koja će biti izuezno teška - rekao je Lebron.

Iako je Јokić titulu MVP-a poslednji put nosio prije dvije godine, za Lebrona je on i dalje najbolji.

- Već godinama su veoma jaki na domaćem terenu. Imaju MVP igrača u timu, imaju nekog ko rješava utakmice, nevjerovatno dobrog trenera, igrače visokog nivoa. Moramo da igramo košarku bez greške. Ako mi budemo odigrali najbolje, a isto i oni. Biće to utakmica na dva ili tri posjeda - zaključio je DŽejms.

Ono što nije isticao, a takođe vjerovatno dobro zna jeste da Los Anđeles Lejkersi na pobjedu protiv Denver Nagetsa čekaju još od decembra 2022. godine.