latinica  ћирилица
19/04/2024 |  14:16 ⇒ 14:46 | Autor: RTRS

Stanivuković čestitao RTRS-u: Svakodnevnim radom potrvđujete svoju bitnu ulogu javnog servisa

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković uputio je srdačnu čestitku svim zaposlenim u Radio-televiziji Republike Srpske povodom 32 godine postojanja i rada.
Draško Stanivuković - Foto: RTRS
Draško StanivukovićFoto: RTRS

- U ime grada i u lično ime, rukovodstvu, urednicima, novinarima, snimateljima i svim zaposlenima u RTRS-u čestitam 32. godinu uspješnog poslovanja - napisao je Stanivuković.

Istakao je da je RTRS, kao javni servis koji je stvaran, rastao i jačao zajedno sa Republikom Srpskom proteklih decenija, informisao građane širom Republike Srpske o svim aktuelnim temama.

- Svakodnevnim radom, zalaganjem i unapređenjem svog programa potrvđujete svoju bitnu ulogu Јavnog radio-televizijskog servisa Republike Srpske. Sa zahvalnošću što posvećeno pratite svakonevne aktivnosti našeg Grada još jednom vam upućujem srdačnu čestitku, uz nadu da ćemo uspješno sarađivati kao i do sada. Želim vam da još više napredujete i da i naredne godišnjice dočekujete još uspješniji, te da pravovremeno i objektivno informišete javnost - navodi se u čestitki gradonačelnika Banjaluke.