latinica  ћирилица
20/04/2024 |  19:10 ⇒ 19:12 | Autor: SRNA

Glumac priznao krivicu za posjedovanje marihuane, braniće se sa slobode

Sergej T. priznao je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu neovlašteno držanje marihuane i braniće se sa slobode, dok je Stefan A. negirao krivicu za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droge i njemu je određen pritvor, saopšteno je danas iz Višeg javnog tužilaštva.
Marihuana - Foto: RTRS
MarihuanaFoto: RTRS

Stefan A. je na današnjem saslušanju negirao izvršenje ovog krivičnog djela i Tužilaštvo je, nakon saslušanja, sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da mu bude određen pritvor.

Iz Višeg javnog tužilaštva navode da je pritvor Stefanu A. određen da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično djelo.

Sergeju T, osumnjičenom za neovlašteno držanje droge, koji je takođe saslušan danas, ukinuto je zadržavanje i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

- Sumnja se da je Stefan A. 18. aprila Sergeju T. u Strumičkoj ulici u Beogradu prodao PVC paketić marihuane od 11,8 grama. Policajci su u vozilu osumnjičenog pronašli još 15 paketića marihuane ukupne neto mase 94,76 grama, kao i 12.000 dinara i 50 evra - navode iz Višeg javnog tužilaštva.

Beogradski mediji javili su ranije da je glumac Sergej Trifunović priveden pošto je policija kod njega pronašla marihuanu.