latinica  ћирилица
22/04/2024 |  10:09 | Autor: RTRS

Višković: Banjaluka simbol razvoja i napretka

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku građanima i rukovodstvu Banjaluke, povodom 22. aprila, Dana grada.
Radovan Višković - Foto: SRNA
Radovan ViškovićFoto: SRNA

- U ime Vlade Republike Srpske, i u svoje ime, srdačno vam čestitam 22. april, Dan grada Banjaluke, koja je postala, ne samo ekonomski, već i kulturni i sportski centar, te simbol razvoja i napretka. Ponosni smo na neprestan razvoj Banjaluke, koja svojim građanima nudi bogatstvo prilika za lični i profesionalni uspjeh - napisao je Višković u čestitki.

Višković je naveo da će Vlada Republike Srpske nastaviti, kao i do sada, da pruža svesrdnu podršku realizaciji značajnih razvojnih projekata, koji će doprinijeti boljem i kvalitetnijem životu svih građana.

- Neka današnji dan bude prilika za slavlje, ali i podstrek za dalji napredak i prosperitet Banjaluke. Obilježavajući godišnjicu oslobođenja grada od fašizma u Drugom svjetskom ratu, prisjećamo se i odajemo počast palim borcima NOR, oslobodiocima Banjaluke, koji su dali nemjerljiv doprinos u antifašističkoj borbi - rekao je premijer Višković.