latinica  ћирилица
23/04/2024 |  11:41 | Autor: RTRS

Doboj: Uhapšen kradljivac, pronađeni otuđeni predmeti

Teslićka policija uhapsila je lice čiji su inicijali V.Š. iz Doboj Јuga /u Federaciji BiH/ za koje postoji sumnja da je iz pomoćnog objekta u Tesliću otuđilo električne i motorne uređaje, koji su pronađeni i nakon okončanja postupka biće vraćeni vlasniku, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.
Doboj - policija - otuđeni električni i motorni uređaji - Foto: Ustupljena fotografija
Doboj - policija - otuđeni električni i motorni uređajiFoto: Ustupljena fotografija

Iz policije navode da je lice V.Š. uhapšeno juče, a da je Policijska stanica Teslić prijavu o krađi zaprimila 18. aprila.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv ovog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

Policija u Doboju uhapsila je vozača iz Usore čiji su inicijali M.S. koji je pozitivan na prisustvo droge, te vozača iz Bijeljine P.B. koji je odbio to testiranje.

U saopštenju je navedeno da je M.S. bio pozitivan na drogu "THC-10" i "AMP".

Navedena lica su uhapšena juče, a istog dana policija je u Brodu uhapsila i vozača sa područja ove opštine D.Ј. sa 1,95 promila alkohola u krvi.

- Vozačima M.S, P B. I D.Ј. izdati su prekršajni nalozi - naveli su iz dobojske Policijske uprave.

U saopštenju je navedeno da su pripadnici Policijske stanice Doboj jedan juče uhapsili lice iz ovog grada čiji su inicijali B.S. zbog narušavanja javnog reda i mira i njemu je izdat prekršajni nalog.

Istoj policijskoj stanici juče je prijavljena provala u benzinsku pumpu i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, navedeno je u saopštenju.