latinica  ћирилица
24/04/2024 |  10:55 ⇒ 10:56 | Autor: RTRS

Јedinstvena akcija "Bingo za bebe" se nastavlja - 0 odsto marže na hranu za bebe

Nakon izuzetno uspješne društveno-odgovorne akcije u 2023. godini "Bingo za bebe", najveći trgovački lanac u BiH i ove godine nastavlja sa svojim jedinstvenim doprinosom društvu.
Bingo za bebe - Foto: Ustupljena fotografija
Bingo za bebeFoto: Ustupljena fotografija

Kako se navodi u saopštenju ovaj trgovački lanac, odričući se marže na hranu za bebe tokom cijele 2023. godine, odvojio je preko 500.000 KM i osigurao da su ovi proizvodi pristupačniji za roditelje širom BiH.

-Tako je ukupno milion i šesto hiljada različitih proizvoda iz kategorije hrane za bebe postalo dostupno svima po nižim cijenama. A i ove godine, vrata svojih trgovina Bingo otvara jednoj posebnoj rodi - Bingo rodi - dodaje se u saopštenju.

Naime, Bingo Roda ponovo donosi akciju Bingo za bebe 0 odsto marže na hranu za bebe, do kraja godine, jer kako ističu, žele pružiti podršku roditeljima u njihovoj najvažnijoj životnoj ulozi.

- Istovremeno, cilj nam je učiniti proizvode iz kategorije hrane za bebe dostupnim po povoljnim cijenama. Vjerujemo da ćemo sa ovom, ali i novim aktivnostima koje planiramo u skoroj budućnosti, uspjeti odgovoriti na potrebe naših kupaca i osigurati najbolje uslove za kupovinu - ističu iz kompanije Bingo.

Kao i prethodne godine, proizvodi iz kategorije hrane za bebe - hrana za bebe, kašice i sokovi za bebe, te voda za bebe, će se prodavati s 0 odsto marže u svim Bingo trgovinama širom BiH.

Iz Bingo grupacije i Bingo trgovačkog lanca poručuju kako će i dalje podržavati najmlađe generacije i njihove roditelje, ali i da će nastaviti pratiti potrebe zajednice u kojoj su njen aktivni član. Svojim djelovanjem, u čijem je fokusu porodica kao stub društva, kompanije žele nastaviti stvarati priče o ljubavi, brizi i podršci kojim će unaprijediti lokalne zajednice i društvo u cjelini.