latinica  ћирилица
26/04/2024 |  15:13 ⇒ 19:56 | Autor: RTRS

U Tesliću održana zajednička promocija kandidata za načelnika SNSD-a i SPS-a (FOTO/VIDEO)

U Tesliću je održana zajednička promocija kandidata Saveza nezavisnih socijaldemokrata i Socijalističke partije Srpske za načelnika i zamjenika načelnika opštine.
Predstavljnanje kandidata SNSD-a u Tesliću - Foto: RTRS
Predstavljnanje kandidata SNSD-a u TeslićuFoto: RTRS

Zajednički kandidat ovih stranaka za načelnika opštine Teslić je Nedeljko Kerić ispred SNSD-a, a za njegovog zamjenika Slaven Јelić, ispred SPS-a.

Promociji su prisustvovali predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednici Željka Cvijanović i predsjednik SPS-a Goran Selak.

Dodije je rekao da je promjena na čelu ove lokalne zajednice neophodna da bi krenula naprijed, te najavio da će čim dobije novog načelnika Teslić podnijeti zahtjev za promjenu statusa u grad.

Predsjednik SPS Teslić Dragutin Škrebić pozdravio je dogovor o zajedničkkim kandidatima za načelnika i zamjenika načelnika.

- SPS je stao uz Kerića koji je po zanimanju ljekar i predložili da u njegovom timu bude i jedan ekonomista koji će da bude zamjenik načelnika opštine Teslića - rekao je Škrebić.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Predsjednik SNSD Teslića Radislav Đurić rekao je da je određivanje zajedničkih kanidata za načelnika i zamjenika načelnika prvi korak za pobjedu na oktobarskim lokalnim izborima.

On je dodao da je, osim pobjede na izborima za načelnika i zamjenika načelnika cilj formiranje stabilne većine u ovoj opštini.

Promocija kandidata održana je u Domu "Prosvjete" u Tesliću.