latinica  ћирилица
16/05/2024 |  12:25 ⇒ 12:30 | Autor: RTS

Vlahović: Želim još trofeja sa Јuventusom

Fudbaler Јuventusa Dušan Vlahović izjavio je da je srećan zbog osvajanja Kupa Italije i dodao da je njegov tim ostvario ciljeve za ovu sezonu, prenosi Skaj Italija.
Dušan Vlahović (Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI) -
Dušan Vlahović (Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI)

Fudbaleri Јuventusa osvojili su Kup Italije, pošto su sinoć u Rimu u finalu ovog takmičenja pobedili Atalantu 1:0. Јedini gol na utakmici postigao je Vlahović.

- Zahvaljujem se svima. Ove sezone smo se suočili sa brojnim poteškoćama. Ostvarili smo dva cilja, koja smo postavili na početku sezone. Kvalifikovali smo se za Ligu šampiona i osvojili Kup Italije, tako da smo ostvarili ciljeve za ovu sezonu - rekao je Vlahović.

Јuventus je već obezbedio plasman u Ligu šampiona naredne sezone, pošto se nalazi na četvrtom mjestu na tabeli Serije A sa 67 bodova. Inter je ubjedljivo prvi sa 92 boda dva kola prije kraja šampionata.

Јuventus je sinoć osvojio rekordni 15. trofej Kupa Italije u istoriji kluba.

- To nije dovoljno, sljedeće sezone moramo da težimo tome da osvojimo sve. Mi smo Јuventus, to je naš DNK i ono što navijači očekuju od nas - naveo je napadač Јuventusa.

Vlahović je sa Partizanom osvojio jednu titulu i dva Kupa Srbije.

- Ovo je moj prvi trofej sa Јuventusom. Dao sam i gol u finalu Kupa Srbije, osvojili smo trofej. Međutim, nevjerovatno je osvojiti trofej sa Јuventusom. Želim još mnogo pobjeda i trofeja sa ovim klubom - zaključio je Vlahović.