latinica  ћирилица
16/05/2024 |  13:03 ⇒ 14:33 | Autor: RTRS

Dodik: U avgustu u Banjaluci 500 boksera iz Evrope (FOTO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ugostio je u Palati Republike boksere iz Srpske koji su na Evropskom prvenstvu osvojili medalje za reprezentaciju Srbije.
Dodik sa bokserima - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Dodik sa bokserimaFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Banjaluka će u avgustu biti domaćin Evropskog juniorskog prevenstva na kojem bi trebalo da učestvuje 500 boksera. Želimo da budemo podrška svim sportistima. Raduju nas značajni rezultati naših boksera i uopšte sportista iz Republike Srpske na međunarodnom planu - rekao je Dodik.

      View this post on Instagram

A post shared by Milorad Dodik (@mdodik.official)

On je čestitao evropskoj seniorskoj šampionki Sari Ćirković i seniorskom vicešampionu Dušanu Veletiću na impozantnom uspjehu.

Foto: RTRS

Dodik je rekao da će Republika Srpska podržati izgradnju sportskog centra u Zvorniku u čast naše šamionike Sare Ćirković.

- Republika Srpska mora da podržava uspješne ljude, ne samo sportiste - istakao je Dodik na prijemu za boksere iz Srpske koji su na Evropskom prvenstvu osvojili medalje za reprezentaciju Srbije.

Prijemu su prisustvovali i predsjednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, selektor ženske bokserske reprezentacije Srbije Mirko Ždralo i trener Ćirkovićeve, te generalni sekretar Evropske bokserske federacije Kiril Šekutjev.