latinica  ћирилица
18/05/2024 |  09:37 | Autor: SRNA

Ninoslav Prelić predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Rogatica

Ninoslav Prelić izabran je za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Rogatica.
Ninoslav Prelić - Foto: SRNA
Ninoslav PrelićFoto: SRNA

Na sinoć održanoj izbornoj konferenciji za potpredsjednike Opštinskog odbora SNSD-a izabrani su Mladen Lakić, Siniša Јanković i Slaviša Racković, dok će funkciju organizacionog sekretara obavljati Јelena Karadžić, a izvršnog sekretara Marko Perišić.

Dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Milorad Јagodić izabran je za počasnog predsjednika ovog odbora u Rogatici.

Na konferenciji je izabran i novi saziv Opštinskog odbora SNSD-a koji broji 149 članova, predstavnika svih mjesnih zajednica odbora SNSD-a u Rogatici.

- Cilj novog rukovodstva je nastavak jačanja organizacije, omasovljavanje članstva i stvaranje uslova za sprovođenje projekata koji će doprinijeti privrednom, ekonomskom, demografskom i svakom drugom segmentu razvoja Rogatice - naveli su iz rogatičkog SNSD-a.

Konferenciji su prisustvovali poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Damjan Škipina i Strahinja Bašević, gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, predstavnici koalicionih partija i gosti iz susjednih opština.