latinica  ћирилица
20/05/2024 |  11:30 ⇒ 12:37 | Autor: RTRS

Savez logoraša: Srebrenica planirani projekat, a rezolucija njegova kruna; Podržavamo Dodika i Vučića (VIDEO)

Savez logoraša Republike Srpske u potpunosti podržava predsjednika Srpske Milorada Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u naporima da odbrane srpski narod od nastojanja da ga satanizuju.
Savez logoraša - Foto: RTRS
Savez logorašaFoto: RTRS

Navode da "oni koji su kao dželati vijekovima ugnjetavali srpski narod, danas ovom rezolucijom peru krv sa svojih ruku i duša".

Zato, kako kažu, Srbi moraju da se ujedine jer jedino kolektivno možemo da se odbranimo.

- Najbitnija stvar da Hrvati i muslimani znaju da Srbi nisu genocidan narod, da oni ljudi koji žive ovdje, druge nacije znaju da nije načinjen genocid na ovim prostorima od strane Srba. To je najveća poruka svim ovim ljudima koji žive ovdje - kaže Anđelko Nosović, predsjednik Saveza logoraša Republike Srpske.

Mikajlo Mitrović, član Predsjedništva Saveza logoraša Republike Srpske kaže da Savez u potpunosti podržava napore i korake koje čini rukovodstvo Republike Srpske, na čelu sa predsjednikom Miloradom Dodikom, kao i predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

- Naša podrška je nesebična, posebno zbog toga što je iskazano jedinstvo našeg naroda, jedinstvo sa našom crkvom - istakao je Mitrović.