latinica  ћирилица
21/05/2024 |  09:16 ⇒ 09:17 | Autor: TANЈUG

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras igraju za trofej Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine sastaju se večeras od 20.15 sati na novoizgrađenom stadionu "Lagator" u Loznici u finalu Kupa Srbije.
Pahar Kupa Srbije - Foto: ilustracija
Pahar Kupa SrbijeFoto: ilustracija

Beogradski crveno-bijeli žele da nastave sjajan niz i osvoje četvrtu uzastopnu duplu krunu, ukupno 28. Kup u istoriji, dok će Novosađani pokušati da naprave iznenađenje i treći put podignu trofej.

- Pred nama je finale Kupa Srbije, bićemo pripremljeni za sve situacije, pa i jedanaesterce - izjavio je Zvezdin trener Vladan Milojević.

On nije želeo da otkrije koliko će se bonus igrača naći na terenu u finalu. Naveo da očekuje dobru atmosferu na stadionu "Lagator".

- Sjajno je što možemo da se pohvalimo novim stadionima u Loznici, Zaječaru i Leskovcu, svaka čast na tome državi i Fudbalskom savezu Srbije. Biće nam čast da igramo na tako lepom zdanju - zaključio je Milojević

Trener Vojvodine Božidar Bandović istakao je da su svjesni da ova generacija može da bude upisana u istoriju.

- Moramo da budemo fokusirani na teren, a ne rezultat, vjerujem u igrače i tu sam da ih podržim kad naprave greške. Moramo da budemo fokusirani na to šta ćemo da radimo. Trofej bi bio značajan za klub. Zvezda je favorit, veliki klub sa puno trofeja, ali daćemo sve od sebe - rekao je Bandović.