latinica  ћирилица
25/05/2024 |  16:48 | Autor: SRNA

ŠA fest 26. i 27. jula

Brojna domaća, regionalna i strana imena nastupiće na Memorijalnom festivalu ŠA festu, koji će biti održan 26. i 27. jula u Prijedoru.
ŠA fest (Ustupljena fotografija) -
ŠA fest (Ustupljena fotografija)

- Ovaj Festival nije samo odavanje počasti, to je iskra koja zapali kreativnost i zajedništvo, pozivajući sve generacije da zajedno grade mostove preko generacijskih i kulturnih razlika - poručio je ŠA Fest tim.

U Ljetnoj bašti u ŠA Lajv 26. jula nastupiće Partibrejkersi, Buč Kesidi, Sanšajn, Eho Radar i Artan Lili, a 27. jula Dubioza kolektiv, Edo Majka, Ateist Rep i Grin Bulz.

U Elektro parku, zoni festivala u Starom gradu nastupiće, između ostalih, svjetski poznati didžejevi - Aleksandar Kovalski, Ian Puli, Danijel Kević.

U okviru festivala biće organizovan i pozorišni program - Art kutak, program za najmlađe i anti-stres zona.

Organizatori pozivaju ljubitelje muzike da prate objave na društvenim mrežama kako bi na vrijeme obezbijedili ulaznice za ovogodišnje okupljanje i saznali detalje Festivala.

ŠA Fest i ove godine podržava grad Prijedor, dugogodišnjeg prijatelj i pokrovitelj festivala.

Festival je posvećen prijedorskom likovnom umjetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši. Prihod od festivala usmjerava se u istoimenu fondaciju koja podržava talentovane umjetnike i njihov autorski rad.