latinica  ћирилица
27/05/2024 |  10:35 ⇒ 10:43 | Autor: Agencije

Oglasilo se Tužilaštvo o ubistvu u Beogradu

Đ.M. (37), brat potpredsjednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića, pretučen je nasmrt dok je branio dijete u parku, a za počiniocima se i dalje traga.
Policija Srbije (Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs) -
Policija Srbije (Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs)

O cijelom događaju oglasilo se Više javno tužilaštvo u Beogradu, navodeći da je dalo nalog policiji da identifikuje učesnike događaja, koji se juče odigrao na Voždovcu, te prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem

- Osmo odjeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavijestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih lica i Đ.M. u kojem je Đ.M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo - navode u Tužilaštvu.

Dodaju da su naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ.M. kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

- Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvijetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju - navode u Tužilaštvu.

Mediji su objavili da je Mijatović ubijen nožem, ali se ispostavilo da se radilo o drugom događaju koji se isti dan odigrao na Karaburmi gdje je mladić izboden nožem i prevezen u Urgentni centar, gdje se i dalje nalazi na liječenju.