latinica  ћирилица
29/05/2024 |  09:59 ⇒ 10:08 | Autor: RTRS

Stevandić: Građani Srbije, glasajte za one koji nisu vrijeđali pripadnike svog naroda (VIDEO)

Građani Srbije moraju da biraju između ljudi koji, osim kritika i praznih riječi za Srbiju nisu učini ništa drugo i onih koji su Srbiji vratili dostojanstvo, koji Srbiju grade, vraćaju joj ugled i snagu, napisao je predsjendik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić na svom Iks nalogu.
Nenad Stevandić - Foto: RTRS
Nenad StevandićFoto: RTRS

Obraćajući se građanima Srbije koji u nedjelju 2. juna izlaze na izbore, Stevandić je podsjetio da "istorija nije podigla spomenik nijednom kritičaru, niti onom koji je omalovažavao svoju državu i stalno joj nešto prigovarao".

- Za razliku od toga, u Srbiji su brojni spomenici, bolnice, putevi, pruge i mostovi koji su znak da iza onih koji Srbiju vole ostaju djela, a ne prazne riječi. Tako da vi morate da birate između ljudi, koji osim kritika i praznih riječi za Srbiju nisu učinili ništa drugo i onih koji su Srbiji vratili dostojanstvo, koji je grade i vraćaju joj ugled i snagu - naveo je Stevandić. 

Stevandić je poručio da "mi iz Republike Srpske nismo zaboravili sve uvrede koje su nama upućene bez osnova i razloga".

- I zato pozivamo građane Srbije da glasaju za one koji nisu vrijeđali pripadnike svog naroda, koji su pored toga što su radili i gradili, čuvali i dostojanstvo Srbije i naše nacionalno zajedništvo. Zato u nedjelju glasajte za listu "Srbija sutra", glasajte za listu Aleksandra Vučića - rekao je Stevandić.