latinica  ћирилица
30/05/2024 |  22:29 ⇒ 31/05/2024 | 07:01 | Autor: RTS

Đoković: Volio bih da Јokić igra na Olimpijskim igrama

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković posle plasmana u treće kolo Rolan Garosa izjavio je na konferenciji za medije da bi volio da Nikola Јokić zaigra na Olimpijskim igrama u Parizu.
Novak Đoković (Foto:  EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI) -
Novak Đoković (Foto: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI)

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa pobedom nad Robertom Karbaljesom Baenom 3:0, po setovima 6:4, 6:1, 6:2.

Na konferenciji za medije novinari su ga pitali da li misli da će Nikola Јokić igrati za košarkašku reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Imam ekskluzivne informacije, ali ne smijem da ih podijelim. Cijela Srbija čeka. Imam nešto što neko drugi nema, ali ne smijem da kažem. Šalim se! Kao navijač i ljubitelj košarke bih želio da on igra. Kao sportista, razumijem ako on odluli da ne igra s obzirom na kontinuitet igrara u NBA, on je lider, sve mora da nosi… Sad je imao malo više vremena, to samo on zna, i njegovi najbliži, hoće li igrati. S njim i bez njega nije isto. Ipak, tu je i Bogdan, koji je lider, kapiten, kao i svi drugi momci. Nadam se da ću ih gledati - rekao je Novak Đoković, a prenio Sportklub.

Naredni rival Đokovića na grend slemu u Parizu biće bolji iz duela Italijana Lorenca Muzetija i Francuza Gaela Monfisa.