latinica  ћирилица
11/06/2024 |  11:36 ⇒ 13:42 | Autor: RTRS

OЈT Banjaluka: U saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora smrtno stradalo jedno lice

Na magistralnom putnom pravcu Banjaluka-Prnjavor, u mjestu Hrvaćani u Prnjavoru dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo.
Okružno javno tužilaštvo Banjaluka - Foto: RTRS
Okružno javno tužilaštvo BanjalukaFoto: RTRS

- U ovoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila 11. juna 2024. godine učestvovali su dva putnička automobila, kojim je upravljala O. A,  rođena 1958. godine iz Banjaluke i Đ.N, rođena 1994. godine iz Laktaša - navodi se u saopštenju Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U saopštenju se dodaje, da je prilikom saobraćajne nesreće, smrtno nastradala O. A, a Đ. N. je zadobila tjelesne povrede i ista je zbrinuta u UKC Srpske.

- Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Kukobat Dijana, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor. Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode, a biće naložena i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Srpske - dodaje se u saopštenju.