latinica  ћирилица
12/06/2024 |  12:05 ⇒ 12:06 | Autor: RTRS

Dodik uputio čestitku opštinama Istočno Novo Sarajevo i Nevesinje povodom krsne slave - Spasovdana

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je povodom krsne slave Svetog Vaznesenja Gospodnjeg – Spasovdana, čestitku opštinama Istočno Novo Sarajevo i Nevesinje.
Milorad Dodik - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Milorad DodikFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Povodom Dana i krsne slave opštine Istočno Novo Sarajevo, upućujem načelniku Opštine, odbornicima, građanima i vjernom narodu iskrene čestitke. Želim vam da u skladu sa tradicijom i običajima proslavite ovaj veliki hrišćanski praznik koji ima ulogu zaštite i spasenja, u zdravlju i blagostanju zajedno sa saradnicima, prijateljima i svim ljudima dobre volje - naveo je Dodik.

Dodaje da mu je zadovoljstvo da im povodom praznovanja Gospoda i Spasa našeg Isusa Hrista uputi najbolje želje za napredak i razvoj opštine.

- U uvjerenju da ćete dodatnim zalaganjem, saradnjom i podrškom partnera i institucija istrajati na tom putu, još jednom vam srdačno čestitam praznik i želim svako dobro - navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske upućenoj rukovodstvu opštine Istočno Novo Sarajevo.

Odbornicima i svim građanima Nevesinja takođe je uputio iskrene čestitke povodom proslave Spasovdana - krsne slave Opštine i hrama Vaznesenja Gospodnjeg.

- Uvjeren sam da će odbornici i rukovodstvo, i u narednom periodu sa uspjehom nastaviti raditi na razvoju i promociji Nevesinja u cilju dostizanja najviših standarda iz različitih oblasti života i rada - navodi se u čestitki predsjednika Srpske upućenoj rukovodstvu opštine Nevesinje.