latinica  ћирилица
12/06/2024 |  12:10 ⇒ 12:13 | Autor: RTRS

Dodik čestitao Spasovdan Sabornom hramu i Gradu Banjaluka

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku, povodom Spasovdana – krsne slave Sabornog hrama i Grada Banjaluka.
Milorad Dodik (Foto: instagram.com/ mdodik.official) -
Milorad Dodik (Foto: instagram.com/ mdodik.official)

- Povodom praznovanja Spasovdana - krsne slave Sabornog hrama i Grada Banja Luka, vjerujućem narodu, sveštenstvu, građanima i rukovodstvu Grada Banja Luke, upućujem najsrdačnije čestitke i želim sve najbolje u ovom svetkovinskom vremenu - navodi se u čestitki predsjednika Srpske.

Dodik je naglasio da je "krsna slava prekrasna prilika da se objedinimo kao zajednica i da se podsjetimo važnosti vjerske i kulturne tradicije".

- Proslava ovog velikog pravoslavnog praznika i sabornost naroda nas podsjeća na vrijednosti milosrđa, ljubavi i nade, i to su vrijednosti koje obogaćuju naše živote. Neka vam praznični dani budu ispunjeni radošću, mirom i ljubavlju i neka se Banja Luka nastavi razvijati i napredovati u svim aspektima života. Uz uvjerenje da ćete, kao i do sada, uz podršku institucija Republike Srpske, nastaviti putem stvaranja što kvalitetnijeg života u Banjoj Luci, još jednom vam upućujem srdačne čestitke - navodi se u čestitki predsjednika Srpske.