latinica  ћирилица
13/06/2024 |  22:48 | Autor: SRNA

Stevandić: Ujedinjena Srpska jedna od najbolje koncipiranih partija u BiH

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je večeras da je ova stranka ideološki i organizaciono jedna od najbolje koncipiranih u BiH, a Gradski odbor u Prijedoru jedna od njenih najboljih organizacija.
Omarska - Ujedinjena Srpska - Foto: SRNA
Omarska - Ujedinjena SrpskaFoto: SRNA

- Čestitam Gradskoj organizaciji Prijedor što je jedna od najboljih u Ujedinjenoj Srpskoj, što su već usvojili listu, imaju sve parametre popunjene, znaju kakav je plan kampanje i da ćemo u narednim danima odlučivati o koalicionim odnosima - rekao je Stevandić u Omarskoj kod Prijedora gdje je prisustvovao sjednici Gradskog odbora Ujedinjene Srpske.

On je dodao da je ovaj odbor imao dobre rezultate na prethodnim izborima, da ih je stalno poboljšavao, te da na predstojećim lokalnim izborima očekuje najbolje rezultate do sada.

- To najbolje govori o tome da je Ujedinjena Srpska i ideološki i organizaciono jedna od najbolje koncipiranih partija u BiH - rekao je Stevandić.

On je dodao da će stranka na svojim organima, na Predsjedništvu, potvrđivati sve eventualne koalicije i da su, što se tiče Prijedora, koalicioni odnosi bili dobri i stabilni, tako da tu neće biti nekih iznenađenja.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Prijedor Nenad Mejakić rekao je da su na večerašnjoj sjednici predstavili listu kandidata.

- Gradski odbor Ujedinjene Srpske ide sa punom listom kandidata za predstojeće lokalne izbore. Smatrali smo da je vrijeme da građanima Prijedora predstavimo naše kandidate - rekao je Mejakić.

On je za subotu, 15. jun, najavio sjednicu Predsjedništva Ujedinjene Srpske u Trebinju.

- U subotu ćemo donijeti neke odluke, a jedna od njih će biti i naš koalicioni dogovor sa partnerima sa kojima ćemo učestvovati na predstojećim izborima - rekao je Mejakić.