latinica  ћирилица
15/06/2024 |  12:22 ⇒ 12:24 | Autor: SRNA

Radenko Reljić nosilac odborničke liste za lokalne izbore

Radenko Reljić nosilac je odborničke lice SNSD-a u opštini Kozarska Dubica na predstojećim lokalnim izborima, potvrdio je Opštinski odbor stranke.
Kozarska Dubica - SNSD - Opštinski odbor - Foto: SRNA
Kozarska Dubica - SNSD - Opštinski odborFoto: SRNA

Na listi su 32 kandidata, a na sjednici je formiran i Opštinski izborni štab.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Kozarska Dubica Igor Savković rekao da je lista sa puno mladih, obrazovanih ljudi punih volje, želje i energije da rade isključivo za interese svojih sugrađana.

- Kako SNSD u Kozarskoj Dubici pobjeđuje od 2014. godine, tako očekujem da će i poslije ovih lokalnih izbora SNSD ovdje ostati prva partija, sa najvećim brojem odbornika u Skupštini opštine i pobjedom svoga načelnika - izjavio je Savković, koji je i predsjednik Opštinskoj izbornog štaba.

Reljić, aktuleni načelnik opštine Kozarska Dubica, rekao je novinarima da mu je čast biti nosilac liste SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine Kozarska Dubica.

On je istakao da je SNSD partija koja se konsolidovala u Kozarskoj Dubici i da je to ono što daje snagu da se uđe među narod, da se započeti projekti završavaju.

Reljić je dodao da je najbitnije da Opštinski odbor SNSD-a u Kozarskoj Dubici ima dobru konekciju sa republičkim institucijama odakle je već došlo više značajnih projekata i biće ih još.

- U svakom slučaju građani to mogu očekivati od naše stranke, za razliku od nekih drugih koje mogu ponuditi samo prazna obećanja - zaključio je Reljić.

Za potpredsjednika Opštinskog izbornog štaba sinoć je na sjednici imenovan Darijan Babić, a za sekretara Miloš Banjac.