latinica  ћирилица
17/06/2024 |  17:44 ⇒ 17:44 | Autor: TANЈUG

Rajković: Vjerujem da ova ekipa može da napravi dobar rezultat u naredne dvije utakmice

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković izjavio je danas da vjeruje da njegov tim može da napravi dobar rezultat u naredne dvije utakmice na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.
Predrag Rajković (Foto: EPA/FRIEDEMANN VOGEL) -
Predrag Rajković (Foto: EPA/FRIEDEMANN VOGEL)

Fudbaleri Srbije poraženi su sinoć u Gelzenkirhenu od selekcije Engleske rezultatom 1:0 u meču prvog kola grupe C na EP u Njemačkoj.

- U drugom poluvremenu smo igrali zaista dobro, kontrolisali smo utakmicu, imali smo posjed, mislim da je samo nedostajao taj završni pas i da budemo konkretniji u završnici. Engleska je čvrsta i dobra ekipa, svi znamo da su favoriti za osvajanje titule na EP - rekao je Rajković na konferenciji za medije u Augsburgu uoči treninga reprezentacije Srbije.

Srbija će u drugom kolu grupe C u četvrtak od 15 časova igrati sa Slovenijom. "Orlovi" će se u posljednjem kolu grupne faze na EP 25. juna sastati sa Danskom.

- Mislim da je drugo poluvreme protiv Engleske dobar pokazatelj da mi imamo dobru ekipu i da je to možda bio samo loš dan. Vjerujem da ova ekipa može da napravi dobar rezultat u naredne dvije utakmice na EP", dodao je golman Srbije.

Rajković je istakao da žali što Srbija nije uspjela da ostvari povoljan rezultat protiv Engleske.

- Vidjeli smo da nisu neki bauk. Istina je da imaju odlične fudbalere koji igraju u odličnim klubovima. Kada smo izašli na teren videli smo da možemo da igramo sa njima - rekao je Rajković.