latinica  ћирилица
18/06/2024 |  11:49 ⇒ 14:57 | Autor: RTRS

Poznati svi učesnici rukometnog spektakla u Doboju

Međunarodni rukometni TV turnir šampiona u Doboju biće održan od 28. avgusta do 1. septembra.
55 Međunarodni rukometni turnir - Foto: Ustupljena fotografija
55 Međunarodni rukometni turnirFoto: Ustupljena fotografija

Poznati su svi učesnici, a to su višestruki šampion Mađarske Vesprem i višestruki učesnik završnice Lige šampiona, treći put uzastopno egipatski velikan Al Ahli, prvi put u Doboj dolazi Tatabanja iz Mađarske, šampion Turske Bešiktaš, rukometni div iz regiona i apsolutn vladar Hrvatske RK Zagreb, takođe i vječiti šampion Srbije Vojvodina iz Novog Sada. Dobojska publika imaće priliku da gleda samo šampione i ponovo će gledati makedonskog prvaka Eurofarm Pelister iz Bitolja, a na kraju najviše aplauza dobiće domaća Sloga.

Ulaznice za turnir će uskoro biti puštene u prodaju, tako da svi zainteresovani mogu na vrijeme da obezbijede mjesto na tribinama.

- Međunarodni rukometni TV turnir šampiona u Doboju predstavlja najjači turnir u regionu, a i šire. Dokaz toga je da se prošlogodišnji pobjednik Barselona okitila titulom šampiona Evrope. Očekujemo nezaboravnu atmosferi i izvanredne mečeve koji će ostati u sjećanju svim ljubiteljima rukometa i sporta. Turnir će pratiti brojni drugi sadržaji, edukativni seminari, izložbe kao i mnoga iznenađenja, aktivacija za publiku u našoj Fan zoni koja će i ove godine biti neizostavan dio turnira. Pozivam sve ljubitelje rukometa da na vrijeme obezbijede ulaznice za turnir. Mi ćemo dati sve od sebe da organizaciju podignemo na viši nivo - rekao je Danijel Šarić, dobojski rukometni as i predsjednik Izvršnog odbora turnira.

Ovaj spektakl biće dostupan široj publici zahvaljujući TV prenosima na kanalima RTRS-a i Arena Sport. Gledaoci širom regiona moći će da prate uzbuđenje i akciju direktno iz rukometne dvorane u Doboju.