latinica  ћирилица
18/06/2024 |  11:59 ⇒ 13:02 | Autor: RTRS

Stevandić organizovao prijem za Košarkaški klub "Orlovi"

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevnadić ugostio je danas u Banjaluci košarkašice i rukovodstvo banjalučkog Ženskog košarkaškog kluba "Orlovi", sa kojima je razgovarao o ostvarenim rezultatima kao i planovima ovog kluba za budućnost.

Stevandić je čestitao košarkašicama na osvojenim trofejima u ovoj sezoni, naglasivši da je veliki uspjeh to što su titulu šampiona BiH osvojile bez ijednog poraza, što pokazuje veliku posvećenost i trud za postizanjem najviših dostignuća.

Naglasio je da su košarkašice pokazale da je Banjaluka grad sporta, a da su one najbolji ambasadori grada i Republike Srpske.

On naglašava da je njihov doprinos u razvoju sporta nemjerljiv, jer ne samo da postižu vrhunske rezultate, već i inspirišu mlade generacije da se bave sportom.

Članovi kluba su zahvalili predsjedniku Stevandiću na prijemu, izrazivši svoje zadovoljstvo i zahvalnost za pruženu podršku.

Istakli su da im ovakva priznanja i podrška puno znače, jer motivišu i podstiču dalji rad i napredak. Zahvalili su na svim dosadašnjim ulaganjima u sport i izrazili nadu da će se ta saradnja i podrška nastaviti i ubuduće, čime će se omogućiti još bolji rezultati i dalji razvoj sporta u Republici Srpskoj.

Stevandić dodaje da rezultati i uspjesi Ženskog košarkaškog kluba "Orlovi" moraju natjerati institucije Republike Srpske na bolji tretman sportskih klubova, da nastave ulagati u razvoj sporta u Republici Srpskoj, jer je zajednički cilj stvaranje povoljnih uslova za dalji napredak i afirmaciju sportista, te razvoj sporta kao jednog od ključnih segmenata društvenog života.