latinica  ћирилица
18/06/2024 |  13:49 ⇒ 13:56 | Autor: RTRS

Panter: Zahvalan sam Partizanu za jedno od najboljih iskustava u životu

Posljednje tri godine u Partizanu su bile izazovno, ali nevjerovatno putovanje i kroz nevjerovatna i teška vremena. Zahvalan sam za jedno od najboljih iskustava u mom životu, izjavio je dosadašnji kapiten Partizana Kevin Panter.
Kevin Panter (Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, ilustracija) -
Kevin Panter (Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, ilustracija)

Košarkaški klub Partizan saopštio je da je sporazumno raskinuo ugovor sa Panterom, koji je posljednje tri sezone igrao za crno-bijele.

- Svim ljudima, posebno djeci i mladim košarkašima, nadam se da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvijek vjerujete u sebe - napisao je Panter na svom Instagram nalogu.

On je poslao poruku nekadašnjim saigračima.

- Dijelili smo sjajne uspomene i izgradili snažne veze, koje će trajati zauvijek. Mojim trenerima, bili ste najbolji od prvog dana. Od kada sam došao u Beograd pomogli ste mi na svaki mogući način - naveo je američki košarkaš.

Panter je zahvalio navijačima Partizana na podršci.

      View this post on Instagram

A post shared by KP (@kpjunior_)

- Grobari, najbolji navijači na svijetu, hvala na nevjerovatnoj podršci. Stajali ste uz nas i tokom uspona i tokom padova, bez obzira na sve - napisao je Panter.

Panter se potom zahvalio treneru crno-bijelih Željku Obradoviću i članovima stručnog štaba.

- Partizane, hvala ti što si bio moj dom ove tri godine. Zauvijek ćete mi biti u srcu. Treneru Obradoviću, postavio si me za kapitena poslije moje prve godine u Partizanu. Vjerovali ste mi, imali ste povjerenje u mene. Veoma sam i zahvalan sam na odnosu koji imam sa Vama - zaključio je Panter.

Španski mediji navode da bi Panter karijeru trebalo da nastavi u Barseloni.