latinica  ћирилица
19/06/2024 |  15:40 ⇒ 15:41 | Autor: RTRS

Zbog održavanja sportskog događaja u Banjaluci: Izmjena režima saobraćaja u centru grada

Odjeljenje za saobraćaj i puteve grada Banjaluka saopštilo je da će, zbog održavanja sportskog događaja -bokserski mečevi – Liga Srbije, na Trgu Krajine.u dane 21. i 23. juna 2024. godine, u vremenu od 17.30 časova do 22.30 časova, biti obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać.
Gradska uprava - Foto: RTRS
Gradska upravaFoto: RTRS

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra Prvog Karađorđevića, dio od Aleje Svetog Save do Bulevara cara Dušana, izvrši preusmjeravanje autobusa iz smjera sjevera iz Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića desno ulicama Vuka Karadžića, Ranka Šipke, lijevo na tranzit do kružnog toka, Bulevar cara Dušana i dalje registrovanom trasom, a u suprotnom smjeru autobusi saobraćaju registrovanom trasom, odnosno ulicama Kninska, Vidovdanska i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica MUP-a Republike Srpske.