latinica  ћирилица
20/06/2024 |  18:44 ⇒ 18:50 | Autor: RTRS

Proizvodi TRB predstavljeni na sajmu u Parizu

Kompanija Tehnički remont Bratunac predstavila je svoje proizvode na Sajmu namjenske industrije u Parizu na kojem su dogovorene brojne saradnje i novi ugovori sa firmama iz Saudijske Arabije, Mađarske, Јužne Afrike i Indonezije, kao i proširenje saradnje sa dugogodišnjim partnerima.
"Tehnički remont" Bratunac na sajmu - Foto: RTRS
"Tehnički remont" Bratunac na sajmuFoto: RTRS

- TRB se uvijek predstavlja na najbolji mogući način i u punom svjetlu sa svim svojim proizvodima koji su i te kako prepoznatljivi na svjetskoj sceni, što nam je i ovaj sajam još jednom potvrdio - saopšteno je iz ove kompanije.

U saopštenju se dodaje da je Eurosator najveći Sajam u Evropi na kojem izlažu mnoge vodeće svjetske firme, među kojima su i mnogi saradnici TRB-a.

- Koliko smo cijenjeni govori činjenica da naš "Vihor" ponosno reklamira vodećeg proizvođača u industriji vozila specijalne namjene - poručio je direktor poslovanja TRB-a Rade Bošković.

TRB je na Sajmu nastupio zajedno sa nekoliko kompanija namjenske industrije iz BiH, u organizaciji Spoljnotrgovinske komore.

U saopštenju je navedeno da je TRB na sajamskoj izložbi, koja će biti završena sutra, ugostio i ambasadora BiH u Francuskoj Bojanu Kondić Panić, kao i druge visoke predstavnike ministarstava BiH.

Sajam, koji je otvoren u ponedjeljak, 17. juna, predstavlja jedan od najznačajnijih svjetskih sajmova namjenske industrije, a održava se od 1967. godine, svake dvije godine.