latinica  ћирилица
05/07/2024 |  12:56 ⇒ 15:31 | Autor: RTRS

Nešić i Vulićeva odgovorili na prijetnje: Srbi se nikada nisu i neće povinovati (FOTO)

Na adresu Kabineta ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Nenada Nešića danas je stigla još jedna prijeteća poruka upućena njemu i šefu Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanji Vulić.
Skrinšot - Foto: RTRS
SkrinšotFoto: RTRS

- Tebi i onoj Vulićki vlahinji što se pravite da ste iz Sarajeva uskoro će Alah dosuditi. Đaba vucarate gorile i blindirana auta od noža i klanja niko pobjego nije - prenosimo prijeteću poruku, bez korekcije i pravopisnih grešaka.

      View this post on Instagram

A post shared by Nenad Nešić - Nenad Nešić (@nenadnesic.dns)

Takođe, poruka je adresirana na "Vijeće Ministara BiH, Na ruke ministra nesigurnosti".

Nešić je ovo objavio na svom "Instagram" nalogu, te dodao da je ovo jedna od mnogobrojnih prijetnji i poruka koje dobija u posljednje vrijeme.

- Istinu nećete zaustaviti nikad, a naročito ne prijetnjama - istakao je Nešić.

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH Sanja Vulić dobila je danas još jednu u nizu prijetnji po život u kojoj se navodi da joj se "bliži kraj".

- Ovako izgledaju aktivnosti političkog Sarajeva kada pokušavaju izabranom poslaniku iz Republike Srpske uskratiti slobodu govora i djelovanja jer im smeta izricanje istine. Samo prijetite, samo vrijeđajte i znajte, samo jednom me ubiti možete. Necivilizovani, ostrašćeni svijete ponavljam, BiH može biti dejtonska ili nikakva. Srbi se neće povinovati i nikada nisu. Živjela Republika Srpska - napisala je Vulićeva na svom Instagram nalogu.

Ministarstvo bezbjednosti u Savjetu ministara saopštilo je da preduzima sve potrebne mjere da bi osiguralo bezbjednost Nešića i Vulićeve.

      View this post on Instagram

A post shared by Sanja Vulić (@sanja_vulic)