latinica  ћирилица
10/07/2024 |  07:59 ⇒ 07:59 | Autor: SRNA

Uslovi za vožnju povoljni, zabrane na putevima prema Srebrenici

Uslovi za vožnju jutros su povoljni, većina putnih pravaca je prohodna, a zabrane su na putevima u srednjem Podrinju, prema Srebrenici i Bratuncu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.
Saobraćaj - Foto: RTRS
SaobraćajFoto: RTRS

Zbog visokih dnevnih temperatura vozačima se savjetuje da na putovanja kreću u ranim jutarnjim ili večernjim satima, te da tokom dužih putovanja prave češće pauze, kao i da budu oprezni i izbjegavaju rizična preticanja.

Iz AMS-a napominju da je za sva teretna vozila ukupne mase iznad 3,5 tone zabranjen danas zabranjen saobraćaj od 12.00 do 20.00 časova na magistralnim putevima Luke-Vlasenica, Vlasenica-Konjević Polje i Konjević Polje-Bratunac, kao na regionalnom putu Bratunac-Srebrenica.

Zabrana za sutra odnosi se na period od 5.00 do 20.00 časova na magistralnom putu Konjević Polje-Bratunac i regionalnim putevima Bratunac-Srebrenica-Zeleni Јadar i Zeleni Јadar-Milići.

Takođe, za danas i sutra na snazi je i zabrana prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju magistralnim putnim pravcima Drinjača-Konjević Polje-Milići, Vlasenica-Luke, Konjević Polje-Bratunac, te regionalnim putevima Drinjača –Bratunac,
Bratunac-Srebrenica i Srebrenica-Zeleni Јadar.

Zbog postavljanja vodovodnih cijevi do 16. jula izm