latinica  ћирилица
11/07/2024 |  12:06 ⇒ 12:08 | Autor: SRNA

Više pijanih lica počinilo krivična djela

Više pijanih i lica koja su konzumirala drogu uhapšeno je na području u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

U Prnjavoru je sinoć u 19.50 časova uhapšen pješak čiji su inicijali S.N, koji se kretao kolovozom pod dejstvom alkohola, a utvrđeno je da u krvi ima 3,42 promila, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Banjalučka policija uhapsila je i lice čiji su inicijali S.B, osumnjičeno da je ukralo motocikl "honda", a kod njega je utvrđeno 2,06 promila alkohola.

Uhapšeno je i lice M.Ј, koje je vozilom učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi sa materijalnom štetom, a alkotestiranjem je utvrđeno 2,77 promila alkohola.

Takođe je uhapšeno i lice iz Banjaluke čiji su inicijali M.V, osumnjičeno da je vrijeđalo i prijetilo radniku u sportskoj kladionici u ovom gradu, a alkotestiranjem je utvrđeno da je u krvi imao 1,90 promila.

Dva lica iz Banjaluke A.M. i O.Ј. uhapšena su nakon što su uočena da na javnom mjestu konzumiraju džoint, a testiranjem je kod njih utvrđeno i prisustvo kokaina i thc-a.

Policija je u Kneževu izvršila kriminalističku obradu lica čiji su inicijali Z.A. iz ovog naselja, osumnjičenog da je ukralo 1,5 metara kubnih trupaca smrče u vlasništvu Šumskog gazdinstva "Čemernica". Tokom kriminalističke obrade navedeni trupci su pronađeni.

O navedenim slučajevima obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.