latinica  ћирилица
12/07/2024 |  15:56 ⇒ 15:56 | Autor: SRNA

Kojić: Sve što radi Bećirović je prijetnja srpskom narodu

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Milorad Kojić rekao je da se sve što radi predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović može okarakterisati kao prijetnja srpskom narodu i istakao da je cilj muslimanske ideologije, koja i danas živi, to da srpski narod bude protjeran iz BiH.
Milorad Kojić - Foto: RTRS
Milorad KojićFoto: RTRS

- Srpski narod će opstati - poručio je Kojić i naglasio da je srpski narod odbranio vjekovna ognjišta od muslimanske težnje za uništenjem.

On je naglasio da Bećirović svoju politiku svodi na mržnju prema Republici Srpskoj, Srbiji i kompletnom srpskom narodu, te da ne bira ni mjesto, ni vrijeme da širi laži o Srbima, o politici i srpskom rukovodstvu.

- Bećirović je isfrustrirani lik koji na taj način pokuša da zamagli muslimansku ideologiju koja, nažalost, i danas živi - ukazao je Kojić.

On je naveo da je to ideologija devedesetih godina prošlog vijeka čiji je cilj da srpski narod bude protjeran iz BiH i da ona bude isključivo muslimanska zemlja u kojoj svi drugi narodi ne bi imali mogućnost da egzistiraju.

- Bećirović te svoje frustracije zbog neostvarenih želja iz devedesetih godina danas pokušava da ispoljava i na komemorativnim skupovima i na bilo kojem drugom događaju - rekao je Kojić.

Bećirović je u obraćanju u Potočarima govorio o opasnostima koje "ponovo prijete opstanku BiH", te ocijenio da "postoje brojne sličnosti između velikosrpske ideologije i politike iz 1992. godine i danas".