latinica  ћирилица
13/07/2024 |  11:32 ⇒ 19:34 | Autor: RTRS

Pronađeno tijelo muškaraca koji je nestao u Drini

Tijelo jednog od dvojice muškaraca koji su nestali u Drini pronađeno je danas u blizini Kozluka, dok se za drugim intenzivno traga, saopšteno je iz Policisjke uprave Zvornik.
Rijeka Drina - Foto: RTRS
Rijeka DrinaFoto: RTRS

Tijelo su u 9.25 časova pronašli pripadnici ronilačkog tima Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji su sa službenicima Policijske uprave Zvornik tragali za nestalim licima.

Srna nezvanično saznaje da je pronađeno tijelo muškarca čiji su inicijali K.T. /29/ oko 70 metara nizvodno od mjesta na kojem je sinoć nestao u Drini.

U potrazi za drugim licem učestvuju pripadnici Službe civilne zaštite Republike Srpske, nadležne Profesionalne vatrogasne jedinice i zvornička Јedinice granične policije.

Policijskoj stanici Kozluk juče je u 17.35 časova prijavljeno da su u Drini, u mjestu Kozluk kod Zvornika, nestala dva lica, nakon čega se policija u saradnji sa drugim službama uključila u potragu za njima.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac čiji su inicijali P.T. /44/ pokušao je da spasi K.T. nakon što ga je voda ponijela, te su obojica nestali u Drini.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.