latinica  ћирилица
14/07/2024 |  16:12 ⇒ 16:12 | Autor: SRNA

Pronađeno tijelo drugog lica koje je nestalo u Drini 12. jula

Tijelo muškarca čiji su inicijali P.T. /44/ iz Zvornika, koji je nestao prije dva dana u Drini u blizini Kozluka, pronađeno je danas na obali Drine u blizini naselja Јohovac kod Bijeljine, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Zvornik.
Policijska uprava u Zvorniku - Foto: SRNA
Policijska uprava u ZvornikuFoto: SRNA

Tijelo je pronašao prolaznik koji je javio policiji da se na obali Drine nalazi tijelo muškarca.

Tijelo muškarca inicijala K.T. /29/, koji je nestao u Drini zajedno sa P.T, pronašli su juče pripadnici ronilačkog tima Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji su sa pripadnicima Policijske uprave Zvornik tragali za nestalim licima.

Tijelo K.T. pronađeno je oko 70 metara od mjesta nestanka u Drini u blizini Kozluka, gdje je rijeka duboka oko dva metra.

Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno je 12. juna oko 17.35 časova da su u Drini, u mjestu Kozluk, grad Zvornik, nestala dva lica, nakon čega se policija u saradnji sa drugim službama uključila u potragu za nestalim licima.

Lice P.T. /44/, prema nezvaničnim informacijama, pokušalo je da spasi lice K.T. koje je ponijela voda, nakon čega su oba nestala u Drini.