latinica  ћирилица
15/07/2024 |  13:42 ⇒ 13:43 | Autor: RTRS

Sedmi festival domaćih proizvoda: Otvoren poziv za sve proizvođače iz Srpske

Udruženje mladih ekonomista sa velikim zadovoljstvom najavljuje Sedmi festival domaćih proizvoda, koji će se u petak, 23. avgusta održati u teniskom centru u Banjaluci.
Festival domaćih proizvoda 2024 -
Festival domaćih proizvoda 2024

Ova jedinstvena manifestacija predstavlja idealnu priliku za sve proizvođače iz Republike Srpske da svoje proizvode predstave široj javnosti i ostvare nove poslovne kontakte.

Zašto učestvovati? Evo samo nekoliko razloga:

1. Promocija i upoznavanje - Sa preko 3.000 posjetilaca, Festival domaćih proizvoda pruža izuzetnu priliku za proširenje baze kupaca i povećanje vidljivosti vaših proizvoda.

2. Umrežavanje i saradnja - Susret sa više od stotinu drugih izlagača iz svih krajeva Republike Srpske, zvanicama, kao i medijima, pruža mogućnosti za razmjenu iskustava, ideja i uspostavljanje novih poslovnih partnerstava. Festival je platforma za stvaranje novih biznis veza koje mogu biti od ključnog značaja za rast i razvoj poslovanja.

3. Međunarodna saradnja - Pored lokalnih učesnika, manifestaciju iz godine u godinu posjećuje sve veći broj međunarodnih partnera i zato je ovo izuzetna šansa za one koji žele da prošire svoje tržište.

Šta vas očekuje?

Festival domaćih proizvoda nije običan sajam. To je manifestacija koja promoviše ekonomski patriotizam i domaću proizvodnju.
Očekuju vas brojni dodatni sadržaji i bogat muzički program, uključujući i koncert Borisa Režaka sa bendom, koji će upotpuniti atmosferu i stvoriti nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Ko može da se prijavi?

Poziv je otvoren za sve proizvođače hrane i pića iz Republike Srpske, od malih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava i zadruga do velikih kompanija, da se prijave za učešće. Bez obzira na veličinu vašeg poslovanja, Festival domaćih proizvoda je pravi događaj za vas. Јedan dio prostora je predviđen i za domaće firme iz ostalih proizvodnih, kao i uslužnih djelatnosti, koje takođe mogu da predstave svoj rad.

Kako se prijaviti?

Prijave su otvorene do popune kapaciteta.

Svi zainteresovani mogu da kontaktiraju Udruženje mladih ekonomista na mejl info@umek-rs.com ili brojeve telefona +38765262998 i +38765370750, za više informacija o uslovima učešća.

Ne propustite jedinstvenu priliku da vaš brend zablista na najvećoj sceni domaćih proizvoda!

Pridružite se stotinama zadovoljnih izlagača koji su već ostvarili značajne poslovne uspjehe kroz učešće na festivalu.

Budite dio priče koja iz godine u godinu dokazuje da je domaće zaista najbolje!

Za dodatne informacije pratite Udruženje mladih ekonomista na društvenim mrežama i veb sajtu umek-rs.com.