latinica  ћирилица
16/07/2024 |  14:19 ⇒ 14:28 | Autor: RTRS

Poznati svi izvođači 12. Frešvejv festivala

Neke od najvećih regionalnih i svijetskih zvijezda okupiće se ovog ljeta na banjalučkoj tvrđavi Kastel od 1. do 3. avgusta na 12. Frešvejv festivalu, a organizatori su predstavili kompletiranu listi izvođača.
Frešvejv festival - Foto: Ustupljena fotografija
Frešvejv festivalFoto: Ustupljena fotografija

Kako je navedeno u saopštenju, zavidnu listu imena predvode hedlajneri Hot Since 82, "Adana Twins", Konstantin Sibold, Raxon, "Drunken Kong", Coeus i čuvene "999999999" kao i ko-hedlajneri festivala Grše, "Who See", "Cunami Flo", Hiljson Mendela, Z++, Vojko V kojima se pridružuje još preko 70 izvođača, koji će nastupiti na nekoj od pet festivalskih bina.

- Ograničenog broja i po promotivnoj cijeni povedite drugara/drugaricu koja nedostaje jer je u toku 3+1 akcija u okviru koje za tri kupljene ulaznice četvrtu dobijate potpuno besplatno, a sve informacije u vezi sa ovom akcijom kao i sa cijenom ulaznica pronađite na zvaničnom sajtu festivala ili putem prodajnog partnera festivala, tiket servisa kupikartu.ba - pojasnili su organizatori.

Povodom novog izdanja Feršvejv festivala, kako dalje navode, očekuju publiku i u festivalskom kampu uz bedeme tvrđave Kastel, na lijevoj obali rijeke Vrbas. "Osmišljen za potpuno uživanje i epicentar najboljih festivalskih sadržaja, ovog ljeta od 31. jula do 4. avgusta biće potpuno besplatno na raspolaganju svima koji kupe trodnevnu festivalsku ulaznicu", navedeno je dalje.

Kako bi na vrijeme obezbjedili svoje mjesto u festivalskom kampu potrebno je da se uz već kupljenu trodnevnu festivalsku ulaznicu prijavite na Frešvejv festival kamp na zvaničnom sajtu festivala.

- Broj mjesta besplatnog kampa je ograničen, pa požurite, iskoristite 3+1 akciju i rezervišete najbolji smještaj za najbolje izdanje najboljeg BiH festivala - Frešvejv festivala 2024 - zaključuju organizatori.